Chemische producten / Geneesmiddelen

Om aan de variërende behoeften van de chemische industrie te voldoen, kan BABCOCK WANSON thermische vloeistofverhitters, heet water en stoomketels verstrekken. De belangrijkste toepassing is het verwarmen van de reactoren die door dubbele huidjasjes worden uitgevoerd of rollen die binnen of buiten de reactor worden geplaatst.

Op dit toepassingswijze, wordt de stoom gewoonlijk gebruikt tot temperaturen van 200°C. De stoomgeneratoren en de stoomketels zijn dan goed geschikt in deze toepassingen. Niettemin, één van de voordelen met thermische vloeistofverhitters is de capaciteit om temperatuur van +350°C tot -40°C te verstrekken. Deze veelzijdigheid is van primair belang in het geval van exotherme reacties of voor programmering door stappen, waarvoor het systeem precies de temperatuurvariaties in de reactor controleert.

Voor toepassingen die een behandeling van oplosbare dampen of uitlaat van fijne poederproducten vereisen, biedt Reputabel B.V. Warmtetechniek oplossingen aan met Thermische naverbanding samen met hitteterugwinning. Bij het aanbieden van hoge installatiebeschikbaarheid, is Reputabel B.V. Warmtetechniek geëngageerd aan de dienstverlening en technische hulp 24/24, die in de vorm van een contract dat nauwkeurig volgens de behoeften van de cliënt wordt gecreëerd.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Reputabel Warmtetechniek B.V.
Hanzestraat 5
7622 AX Borne (NL)

Tel.:  +31 (0)294-415950
info@reputabel.nl

Contact informatie
Leveringsvoorwaarden
www.babcock-wanson.it

Designed by E-SS