Drukkerij industrie

In de drukkerij industrie, is de stoom goed geschikt tot temperaturen van ongeveer 200°C en wanneer de temperatuurcontroles eenvoudig zijn. In dit geval, wordt het verwarmen door stoomgeneratoren of stoomketels geadviseerd.

Niettemin, is één van de voordelen met thermische vloeistofverhitters zijn capaciteit om de temperatuur tot 300°C te regelen. Deze veelzijdigheid is van primair belang in de gevallen waar nauwkeurigheid van +/- 1°C, wordt vereist in droogprocessen.

De vluchtige samenstellingen die tijdens filmdeklaag worden geproduceerd met kleefstoffen vervuilen de uitlaat van de productieprocessen en kunnen door thermische naverbranding worden behandeld; het is een efficiënte oplossing wanneer dit type van installatie wordt gekoppeld aan het materiaal van de warmteterugwinning - ketels.

De processen zijn ononderbroken, dus hoge boilerbeschikbaarheid is essentieel. Reputabel Warmtetechniek B.V. biedt hoge beschikbaarheid en onderhoudscontracten met de bijbehorende technische steun van 24 uur aan indien geselecteerd.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Reputabel Warmtetechniek B.V.
Hanzestraat 5
7622 AX Borne (NL)

Tel.:  +31 (0)294-415950
info@reputabel.nl

Contact informatie
Leveringsvoorwaarden
www.babcock-wanson.it

Designed by E-SS