Stijve verpakking / Plastic film

Tijdens de vervaardiging van stijve verpakking, zijn de stoomeisen groot. Reputabel Warmtetechniek B.V. antwoordt specifiek aan deze toepassingswijze met zijn stoomketels en installatie van buffertanks of accumulatoren.

De verrichtingen die grote hoeveelheid verse stoom verbruiken leiden tot hoge waterconsumptie. De grote verhogingen van totale opgeloste vaste deeltjes vereisen een verhoging van aftapping. Het effect van de waterkwaliteit op het hittesaldo van het ketelhuis is wezenlijk; daarom kunnen Reputabel Warmtetechniek B.V. de installatie aanbieden van de waterbehandeling die precies aan deze toepassing wordt aangepast.

Tijdens de vervaardiging van film, bieden de thermische vloeistofverhitters een uitstekende oplossing voor gebruikers op hoge temperatuur en veel andere punten van gebruik bij variërende temperaturen, zowel hoog en laag. De vluchtige samenstellingen geproduceerd tijdens de deklaag van filmkleefstoffen of in aftakkingsgas van de productieprocessen kunnen door thermische naverbranding worden behandeld. Dit is een aantrekkelijke oplossing wanneer dit materiaal wordt gekoppeld aan een de terugwinningsboiler van de afvalhitte of een thermische vloeibare eenheid van de afgasketels.

De processen zijn ononderbroken, dus hoge boilerbeschikbaarheid is essentieel. Reputabel Warmtetechniek B.V. biedt hoge beschikbaarheid en onderhoudscontracten met de bijbehorende technische steun van 24 uur aan indien geselecteerd.

Voor meer informatie neem contact met ons op
Reputabel Warmtetechniek B.V.
Hanzestraat 5
7622 AX Borne (NL)

Tel.:  +31 (0)294-415950
info@reputabel.nl

Contact informatie
Leveringsvoorwaarden
www.babcock-wanson.it

Designed by E-SS