Skidbouw, efficiënt en kostenbesparend

Een skid bestaat uit een procesinstallatie die op een stalen frame is gemonteerd. Dit kan variëren van tanks en warmtewisselaars, tot complete doseersystemen.

Voor skidbouw wordt vaak gekozen bij apparatenbouw en het bouwen van process equipment. De skid wordt volledig naar de wensen van de klant in de werkplaats van Reputabel Warmtetechniek B.V. geïnstalleerd en getest, waarna het getransporteerd wordt naar de plaats van bestemming. In korte tijd wordt de skid aangesloten en inbedrijf genomen, waardoor verstoring van het productieproces tot een minimum beperkt blijft. Indien u kiest voor skidbouwvan Reputabel Warmtetechniek B.V., kiest u voor een efficiënte en kostenbesparende manier om veranderingen of aanpassingen binnen het productieproces te verwezenlijken. Skidbouw vraagt om een intensieve samenwerking tussen de verschillende vakgebieden binnen Reputabel Warmtetechniek B.V. Engineering, prefabricage tot besturing en automatisering.

Onze montagemedewerkers zijn allen VCA gecertificeerden beschikken over de juiste expertise om elk project op een correcte manier af te ronden.

Voor contact met Reputabel Warmtetechniek B.V. over Skidbouw, bel of mail ons of gebruik het contact formulier.

Reputabel Warmtetechniek B.V.
Hanzestraat 5
7622 AX Borne (NL)

Tel.:  +31 (0)294-415950
info@reputabel.nl

Contact informatie
Leveringsvoorwaarden
www.babcock-wanson.it

Designed by E-SS