Industriële thermische vloeistofverhitters

System en toepassingen ontworpen door Babcock-Wanson. Thermische vloeistof installaties zijn eenvoudig en een veilig alternatief voor stoom waarbij het energieverbruik tot 30% verlaagd kan worden en tevens een besparing op bedrijfs- en onderhouds kosten zal geven.

LNHI Combi
Gecombineerde thermische vloeistof verhitter en naverbrander. LNHI Combi voorziet in een eenvoudige oplossing om an de milieueisen op het gebied van emissie in de voedsel, chemie en andere industriële branches te voldoen.

TPC EL van 18-864 kW
Elektrisch gevoede thermische vloeistof verhitters welke opgebouwd wordt met modules van 18 kW.

TPC LN (14 modellen) van 250-2600 kW
Verticaal en horzontale modellen in zowel olie als gas gestookte uitvoering. Volledige internationale goedkeurig.

TPC LN B
Spiralen boiler in gas, oliegestookte of combinatie brander uitvoering leverbaar. Thermische vloeistof temperaturen tot 400°C mogelijk met minerale of synthetische olie. Goedgekeurd door alle wereld bekende verzekerings maatschappijen en inspectie instanties voor land en marine installaties.

Algemeen
Thermische vloeistof temperaturen tot 400°C mogelijk met minerale of synthetische olie. Goedgekeurd door alle wereld bekende verzekeringmaatschappijen en inspectie instanties voor land en marine installaties. Door toepassing van Food Grade thermische-olie goedkeuring in de voedingsmiddelenindustrie.

Voor meer informatie over Industriële thermische vloeistofverhitters neem contact met ons op
Reputabel Warmtetechniek B.V.
Hanzestraat 5
7622 AX Borne (NL)

Tel.:  +31 (0)294-415950
info@reputabel.nl

Contact informatie
Leveringsvoorwaarden
www.babcock-wanson.it

Designed by E-SS